‘DE BONTE VOGEL EN DE MOOIE GOUDEN KOOI’

Ik heb de vormgeving en opmaak gedaan van het boek ‘De bonte vogel en de mooie gouden kooi’. Geschreven door organisatiepsycholoog Alexandra Sfintesco. Daarnaast heb ik het boek voorzien van diverse illustraties.

Het boek is een organisatieadvies verpakt in een fabel. Een fabel als ‘nalatenschap’ van 9 maanden Veranderlab Dagbesteding. Experimenteel project bij de Gemeente Groningen waar Alexandra Sfintesco betrokken was als externe aanjager.

 


Van Kruiningen Website Huisstijl 2


HUISSTIJL

Van Kruiningen Tekst&Training is het kersverse bedrijf van Jacqueline van Kruiningen, gevestigd in Groningen. Bij Van Kruiningen Tekst&Training kun je terecht als je je wil verbeteren in het schrijven van zakelijke teksten. Ik werd benaderd om de huisstijl te ontwerpen. De belangrijkste doelstelling was om een eenvoudig beeldmerk te ontwerpen dat het gegeven ‘beter (leren) schrijven’ verbeeldt. Daarnaast moest er een subtiele verwijzing naar de zee of het strand in zitten. Het resultaat is een logo waarin zowel een golf, de leercurve, als wel een een geschreven lijn te herkennen is.

 

van kruiningen logo

 


Huisstijl heidy slide

HUISSTIJL

Voor het nieuwe coachingsbureau van Heidy Bolwijn maakte ik de nieuwe huisstijl. Voor ‘Heidy Bolwijn Natuurlijke Kracht’ was ze op zoek naar een kleurrijk beeldmerk dat ‘mens(en) in beweging’ weergeeft. Als kansendenker begeleid ze mensen en organisaties bij ondernemerschap, communicatie, loopbaan, talent en persoonlijke effectiviteit. Als ondernemer creëer ze graag beweging, en daarmee passie en vitaliteit, door het zichtbaar en inzetbaar maken van natuurlijke kracht.


 

    Geen Familie Mockup muur